Огромно 100-килограмово куче нападна и нахапа син на бивш шеф

...
 Огромно 100-килограмово куче нападна и нахапа син на бивш шеф
Коментари Харесай

Алабай нахапа жестоко сина на шеф в МВР

 

Огромно 100-килограмово куче атакува и нахапа наследник на някогашен началник на Министерство на вътрешните работи, който в това време е разхождал хъскито си, оповестява " Телеграф ".

Инцидентът е станал в събота следобяд в градинката пред блок 318 в столичния кв. " Дружба ". Агресивното животно - порода " Алабай ", било пуснато без каишка и наморник, а в това време наоколо се разхождали фамилии с дребни деца.

" Възмутен съм доста, тъй като пристигналите на място служители на реда, откакто позвънихме на телефон 112, отпратиха очевидец, а след това най-безцеремонно ни споделиха: " А вие очевидец имате ли? Я си намерете ", съобщи Валентин Бучински, някогашен началник на НДМВР Перник, и столичното 4 РПУ, а в този момент върховен чиновник в митниците.

Синът му Розалин, който е на 22 години, е със скъсани връзки на рамото и разпрана кожа на корема от агресивното куче.

22-годишният програмист извел кучето си на разходка, само че внезапно видял, че към тях се насочва голям алабай, тежащ близо 100 кг. Извикал притежателя да го хване, само че не последвала реакция. За да защищити своето животно, той го взел на ръце и почнал да се отдалечава. Чуждото четириного обаче се хвърлило върху него.

Той паднал на земята и почнало блъскане, траяло няколко минути

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР